Aziatische rundvleessalade

Voorbereiding

  1. Snijd het vlees in reepjes en bak het in een hete pan, zet opzij.
  2. Snijd de knoflookteen en de rode Thaise peper in zeer kleine stukjes.
  3. Meng alle ingrediënten in het warme water.
  4. Laat het 1 uur koelen in de koelkast.
  5. Om te serveren, meng het gebakken vlees met de vinaigrette.

Opmerking : Je kunt het mengen met hartsla, kruiden (basilicum, munt, koriander, enzovoort) en geraspte wortelen, bieten, enzovoort.

Ingredienten voor 4 mensen

  • 200 g rundvlees
  • 3 eetlepels LUIKSE STROOP, “Topping” Original of Cherry
  • 10 cl lauw water
  • 10 cl nuoc mam (Thaise vissaus)
  • 1/2 teentje knoflook
  • 1/4 rode Thaise peper
  • 1/2 limoen
  • 1 theelepel witte wijnazijn

Dit recept wordt u aangeboden door:

Les Fines Gueules, bistrot gourmand
Faweux 794
4654 Charneux
087/39.89.89
www.lesfinesgueules.be