Aziatische rundvleessalade
Voorbereiding
- Snijd het vlees in reepjes en bak het in een hete pan, zet opzij.
- Snijd de knoflookteen en de rode Thaise peper in zeer kleine stukjes.
- Meng alle ingrediënten in het warme water.
- Laat het 1 uur koelen in de koelkast.
- Om te serveren, meng het gebakken vlees met de vinaigrette.
Opmerking : Je kunt het mengen met hartsla, kruiden (basilicum, munt, koriander, enzovoort) en geraspte wortelen, bieten, enzovoort.
Ingredienten voor 4 mensen
- 200 g rundvlees
- 3 eetlepels LUIKSE STROOP, “Topping” Original of Cherry
- 10 cl lauw water
- 10 cl nuoc mam (Thaise vissaus)
- 1/2 teentje knoflook
- 1/4 rode Thaise peper
- 1/2 limoen
- 1 theelepel witte wijnazijn
Dit recept wordt u aangeboden door:
Les Fines Gueules, bistrot gourmand
Faweux 794
4654 Charneux
087/39.89.89
www.lesfinesgueules.be