Madeleine met abrikozensmaak

Preparation

  1. Een lint maken met het ei en de suiker met een mixer, tot je een wit schuim krijgt,
  2. Bloem en bakpoeder mengen,
  3. Melk en abrikozensiroop verwarmen,
  4. Het lint, het bloem-bakpoedermengsel en de melk-abrikozensiroop mengen, samen met de in kleine stukjes gesneden gedroogde abrikozen,
  5. Vul kleine madeleinevormpjes en bak ze in een voorverwarmde oven op 180 graden met hete lucht gedurende 6 tot 7 minuten.

Ingredients for 2 people

  • 80 g boter
  • 1 ei
  • 50 g suiker S2
  • 80 g bloem
  • 6 g bakpoeder
  • 2,5 eetlepels melk
  • 12 g  Martine Meurens LUIKSE STROOP (abrikoos)
  • 4 gedroogde abrikozen

This recipe is brought to you by :

Les Fines Gueules, bistrot gourmand
Faweux 794
4654 Charneux
087/39.89.89
lesfinesgueules.be