Madeleine met abrikozensmaak
Voorbereiding
- Een lint maken met het ei en de suiker met een mixer, tot je een wit schuim krijgt,
- Bloem en bakpoeder mengen,
- Melk en abrikozensiroop verwarmen,
- Het lint, het bloem-bakpoedermengsel en de melk-abrikozensiroop mengen, samen met de in kleine stukjes gesneden gedroogde abrikozen,
- Vul kleine madeleinevormpjes en bak ze in een voorverwarmde oven op 180 graden met hete lucht gedurende 6 tot 7 minuten.
Ingrediënten voor 2 mensen
- 80 g boter
- 1 ei
- 50 g suiker S2
- 80 g bloem
- 6 g bakpoeder
- 2,5 eetlepels melk
- 12 g Martine Meurens LUIKSE STROOP (abrikoos)
- 4 gedroogde abrikozen
Dit recept wordt u aangeboden door:
Les Fines Gueules, bistrot gourmand
Faweux 794
4654 Charneux
087/39.89.89
lesfinesgueules.be